//cdn.globalso.com/medrbtlaser/36370788.jpg
//cdn.globalso.com/medrbtlaser/ed9eb46b.jpg
//cdn.globalso.com/medrbtlaser/5e36b9c1.jpg

ngeunaanurang

Perusahaan parantos komitmen kana penjualan peralatan laser industri kageulisan médis, ngagaduhan sareng rumah sakit umum angkatan darat, rumah sakit kuliah médis union union Peking union, rumah sakit Beijing, menteri kaséhatan rumah sakit silaturahim china-jepang, sapertos langkung ti 80 lembaga rumah sakit milik pamaréntah pikeun ngawangun hubungan koperasi, sareng di 2013, sareng perusahaan laser médis pangageungna Cina, perusahaan laser Wu Hanqi perjanjian perjanjian agén umum Beijing pikeun gawé bareng, Layanan sapertos Meilai, Yixing, Lido sareng lembaga kageulisan médis swasta sanés langkung ti 100.

maca deui

KamiCinta mésér Alat ieu

Ngajual alat-alat anjeun

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Ngajual alat-alat anjeun